Goed dat u er ook bij bent!

Fijn dat we u op het congres mogen begroeten. En u heeft gelijk, want:
  • Tijdens het vernieuwde, interactieve plenaire programma wordt u (nog) bewuster gemaakt van uw eigen rol in het vakgebied en leert u hoe u in kunt spelen op verschillende transities.
  • U ontmoet meer dan 400 vakgenoten uit alle delen van de sector.
  • Uit het rijke aanbod van 40 Verdiepingssessies stelt u op basis van uw eigen kennisbehoefte uw eigen kennisprogramma samen
  • U gaat naar huis met nieuwe inzichten, kennis en contacten die u gegarandeerd van dienst zijn bij uw dagelijks werk.
  • Tijdens dit congres komen geen abstracte visieverhalen aan bod. Wél concrete afspraken en  no-regret maatregelen die we als sector en u als professional moeten nemen om een wezenlijke bijdrage te (blijven) leveren aan mobiliteitsvraagstukken van de toekomst.

U komt ook? Dan verwelkomen we u graag op 1 en/of 2 november in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle (pal aan het station). Schrijf u nu in voor 2 november, De inschrijving voor 1 november volgt binnenkort.

Bekijk het tabel hieronder voor de verschillende tarieven. 

 Afbeelding

* Het NVC bestaat uit twee dagen beleven, netwerken en kennis. Op woensdag vindt het pre-congres plaats met excursies in de middag en het NVC-diner in de avond. Op donderdag staat het congres op het programma.Wij attenderen u er op dat deelname aan het pré-congres alleen op uitnodiging mogelijk is (daarover wordt u vanzelf geïnformeerd) of in combinatie met deelname aan het congres op donderdag.

 Afbeelding 

Let op: Binnen enkele dagen na uw inschrijving krijgt u een persoonlijke bevestiging per mail toegestuurd.

Heeft u vragen over de inschrijving? Laat het ons weten. Mail naar klantenservice@acquirepublishing.nl .  ORGANISATIE 2017:

Afbeelding        Afbeelding      Afbeelding       Afbeelding

 

Hotelovernachting

Wilt u na het Pré-congres op 1 november blijven slapen om vervolgens- na een goede nachtrust- deel te nemen aan het congres op 2 november? Dat kan. Het Van Der Valk Hotel stelt kamers beschikbaar voor de Nationaal verkeerskundedeelnemers. Bel naar Van Der Valk Hotel Zwolle op : +31 38 8000 800  en reserveer uw kamer voor € 109.-  met de code NVC2017. Let op: kamers te reserveren op basis van beschikbaarheid. 

LOCATIE

Het Nationaal verkeerskundecongres en het precongres vinden plaats tegenover het station Zwolle, in De Nieuwe Buitensociëteit. 

  

Afbeelding

 Adres: Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle.

 

Komt u met de auto? Vanaf de A28 is het 5 minuten met de auto, volg wegaanduidingen richting station. Stel uw navigatie in met bovenstaand adres. 

CONTACT

De organisatie van het Nationaal verkeerskundecongres 2017 is een samenwerking tussen Verkeerskunde, ANWB, CROW en Acquire. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op: