Goed dat u er ook bij bent!

Fijn dat we u op het congres mogen begroeten. En u heeft gelijk, want:

  • Tijdens het vernieuwde, interactieve plenaire programma wordt u (nog) bewuster gemaakt van uw eigen rol in het vakgebied en leert u hoe u in kunt spelen op verschillende transities.
  • U ontmoet meer dan 400 vakgenoten uit alle delen van de sector.
  • Uit het rijke aanbod van 40 Verdiepingssessies stelt u op basis van uw eigen kennisbehoefte uw eigen kennisprogramma samen
  • U gaat naar huis met nieuwe inzichten, kennis en contacten die u gegarandeerd van dienst zijn bij uw dagelijks werk.
  • Tijdens dit congres komen geen abstracte visieverhalen aan bod. Wél concrete afspraken en  no-regret maatregelen die we als sector en u als professional moeten nemen om een wezenlijke bijdrage te (blijven) leveren aan mobiliteitsvraagstukken van de toekomst.

U komt ook? Dan verwelkomen we u graag op 1 en/of 2 november in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle (pal aan het station). Schrijf u nu in voor 2 november, De inschrijving voor 1 november volgt binnenkort.


 Afbeelding 

Inschrijven voor het congres verloopt via de website van CROW. Heeft u vragen over de inschrijving? Laat het ons weten. Mail naar congressen@crow.nl.  


ORGANISATIE 2017:

Afbeelding        Afbeelding      Afbeelding       Afbeelding

 

CONTACT

De organisatie van het Nationaal verkeerskundecongres 2017 is een samenwerking tussen Verkeerskunde, ANWB, CROW en Acquire. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op: