Nieuws | Blijf op de hoogte

NVC College Tour-sessie voor studenten en verkeersprofessionals

De NVC College Tour 2015 is een nieuwe serie van bijeenkomsten waarbij studenten, verkeersprofessionals en boeiende sprekers elkaar ontmoeten, kennis delen en inspireren. De eerste sessie heeft als thema 'fiets' en vindt plaat op 17 september 2015 in Den Bosch. De sessie is gratis voor deelnemers aan het Nationaal verkeerskundecongres 2015. De normale toegangsprijs bedraagt € 95,- per deelnemer (exclusief btw).

Gastheer NVC 2015: Provincie Overijssel

Provincie Overijssel, de heer Bert Boerman, gedeputeerde Mobiliteit, Water, Sociaal nodigt u uit voor het Nationaal verkeerskundecongres 2015: 'Ik ben er trots op dat provincie Overijssel gastheer is van de 6e editie van het Nationaal Verkeerskundecongres. Ik hoop dat het congres weer een echte broedplaats zal worden voor uitwisselen van kennis en trends voor de verkeerskundesector. Als gastheer heet ik u van harte welkom op 5 november 2015 in Zwolle!' 

Blog: Marleen Hovens - De dringende deadline

Elk jaar is het voor de organisatie van het congres weer een spannende periode: komen ze wel binnen? Zijn het er voldoende? Hoe is de kwaliteit? Waar gaan ze over? Ingezonden papers bepalen in belangrijke mate het programma van het  Nationaal verkeerskundecongres . Het NVC 2015 is hét congres van en voor verkeersprofessionals in Nederland. Door papers in te sturen dragen die professionals bij aan de inhoud van het congres. Maar wat wachten ze elk jaar lang met het insturen ervan...

De vooruitziende wegbeheerder

Maatregelen aan de weg, zoals nieuwbouw, beheer, onderhoud, en vervanging, kosten geld, veel geld - terwijl overheidsbudgetten onder druk staan. Maar wie goed oplet ziet altijd wel kansen om het werk effectiever en efficiënter in te richten. 

Nieuwe methodiek opzet stedelijke routestructuren

Wilt u als stad meer ruimte bieden aan de fiets, of aan de e-fiets of racefiets? Wat zijn de gevolgen voor andere vervoerwijzen? En voor de kwaliteit van de openbare ruimte? Op het conges wordt u in deze Trendsessie bijgepraat over een nieuwe methodiek voor het ontwerp van stedelijke routestructuren.

Aansprakelijkheid wegbeheerder

'Met de juiste blik op de weg voorkomt de wegbeheerder veel pech'. Dat is de titel van de Trendsessie die de heer m r. Roeland de Korte, jurist Verkeer en Wegbeheer van de gemeente Alphen aan den Rijn tijdens het Nationaal verkeerskundecongres 2015 gaat geven.

Politiek Overtuigen

Tijdens het congres gaat Wytske de Pater van de ANWB in deze Trendsessie u bijpraten over het verpakken van uw boodschap. Hoe vaak wordt uw oplossing, advies of product onmiddellijk als cadeau omarmd en in dank ontvangen?

De jury van de Nationale Verkeerskundeprijs 2015 is bekend!

De Jury van de tweejaarlijkse Nationale Verkeerskundeprijs bestaat dit jaar naast het vaste team van: Ton Hendriks (ANWB), Marleen Hovens (CROW), Wim van Tilburg (CROW-KpVV), Nettie Bakker (Verkeerskunde), uit: Jan Nederveen (gemeente Delft), Will Clerx (gemeente Rotterdam) en een vertegenwoordiger van de Vereniging Infra ontwerp, VIO.

Welk onderwerp mag niet op het NVC 2015 ontbreken?

Welk onderwerp of thema heeft voor u topprioriteit en wilt u op het NVC 2015 graag zien? Wilt u hier een paper over schrijven? Of wilt u eerst de mening van vakgenoten peilen en aftasten? Geef uw onderwerp door aan Marleen Hovens, projectleider van het NVC 2015. Wij peilen voor u de reacties en meningen en voorzien u van relevante informatie.  Geef uw mening aan ons door: -  Gebruik dit online stemformulier   -  Stuur een mail naar Marleen Hovens

Call for Papers NVC 2015 geopend!

Begin november 2015 vindt het jaarlijkse Nationaal verkeerskundecongres plaats. Wilt u meebouwen aan het congres voor alle verkeerskundige professionals in Nederland? Draag bij aan de inhoud van het congres. Geef uw kennis en ervaring weer in de vorm van een paper. Lever deze paper vóór 30 augustus 2015 in. Daarna volgt beoordeling door de begeleidingscommissie en hoort u of uw paper een plek krijgt op het NVC 2015.

VOLG HET NIEUWS

 

 @NVC_2018

 

 #NVC2018

 

 Nationaal verkeerskundecongres

 

 

 

SPONSORS 2017

Afbeelding 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

 

 @NVC2018

 

 #NVC2018

 

 Nationaal verkeerskundecongres