Nieuws | Blijf op de hoogte

Aansprakelijkheid wegbeheerder

'Met de juiste blik op de weg voorkomt de wegbeheerder veel pech'. Dat is de titel van de Trendsessie die de heer m r. Roeland de Korte, jurist Verkeer en Wegbeheer van de gemeente Alphen aan den Rijn tijdens het Nationaal verkeerskundecongres 2015 gaat geven.

Politiek Overtuigen

Tijdens het congres gaat Wytske de Pater van de ANWB in deze Trendsessie u bijpraten over het verpakken van uw boodschap. Hoe vaak wordt uw oplossing, advies of product onmiddellijk als cadeau omarmd en in dank ontvangen?

De jury van de Nationale Verkeerskundeprijs 2015 is bekend!

De Jury van de tweejaarlijkse Nationale Verkeerskundeprijs bestaat dit jaar naast het vaste team van: Ton Hendriks (ANWB), Marleen Hovens (CROW), Wim van Tilburg (CROW-KpVV), Nettie Bakker (Verkeerskunde), uit: Jan Nederveen (gemeente Delft), Will Clerx (gemeente Rotterdam) en een vertegenwoordiger van de Vereniging Infra ontwerp, VIO.

Welk onderwerp mag niet op het NVC 2015 ontbreken?

Welk onderwerp of thema heeft voor u topprioriteit en wilt u op het NVC 2015 graag zien? Wilt u hier een paper over schrijven? Of wilt u eerst de mening van vakgenoten peilen en aftasten? Geef uw onderwerp door aan Marleen Hovens, projectleider van het NVC 2015. Wij peilen voor u de reacties en meningen en voorzien u van relevante informatie.  Geef uw mening aan ons door: -  Gebruik dit online stemformulier   -  Stuur een mail naar Marleen Hovens

Call for Papers NVC 2015 geopend!

Begin november 2015 vindt het jaarlijkse Nationaal verkeerskundecongres plaats. Wilt u meebouwen aan het congres voor alle verkeerskundige professionals in Nederland? Draag bij aan de inhoud van het congres. Geef uw kennis en ervaring weer in de vorm van een paper. Lever deze paper vóór 30 augustus 2015 in. Daarna volgt beoordeling door de begeleidingscommissie en hoort u of uw paper een plek krijgt op het NVC 2015.

VOLG HET NIEUWS

 

 @NVC_2018

 

 #NVC2018

 

 Nationaal verkeerskundecongres

 

 

 

SPONSORS 2017

Afbeelding 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

 

 @NVC2018

 

 #NVC2018

 

 Nationaal verkeerskundecongres